MARIBO ROKLUB      Maribo Roklubs bådehal

I Maribo Roklub

lørdag den 24. marts 2017 kl. 14.00 I klubbens lokaler

Dagsorden
                           1. Valg af:                                                               Dirigent, referent og stemmetællere
                           2. Formandens beretning
                           3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab.
                           4. Behandling af kontingent- og budgetforslag
                           5. Behandling af indkomne forslag.
                           6. Valg af formand og kasserer. (i år formanden):   Bjarne Hallstrøm. Modtager genvalg
                           7. Valg af:                                                                 Bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter
                                                                                                            På valg: Jane Pørtner, Bjarne Bue og
                                                                                                            Flemming Olsen.